Cautare
, Contributor

Tech |
|

Bogdan Balaci, fost CEO Ymens, este noul director general Philips Lighting pentru sud-estul Europei

Bogdan Balaci
Bogdan Balaci a fost numit noul Director General Philips Lighting pentru sud-estul Europei.

Bogdan Balaci are o experienţă de peste 15 ani în industria IT și este specializat în dezvoltarea strategică și operațională a business-ului, precum și în managementul de echipe și proiecte complexe într-o industrie IT extrem de competitivă.

A ocupat până în prezent funcţia de CEO al companiei de soluții cloud Ymens şi a fost membru al echipei de management a Teamnet, unul dintre cei mai importanți integratori IT&C din România și grupul din care Ymens face parte.

În calitate de CEO Ymens, Bogdan Balaci a coordonat dezvoltarea și implementarea strategiei de business și a soluțiilor cloud pentru afaceri din portofoliul companiei, având drept realizări creșterea indicatorilor financiari, optimizarea proceselor operaționale și creșterea satisfacţiei clienţilor şi angajaţilor.

Până în octombrie 2012, Bogdan Balaci a fost General Manager în cadrul IBM România, conducând operaţiunile companiei din România și Republica Moldova. De-a lungul carierei, a deţinut diferite funcţii de conducere în cadrul IBM România, precum Country Sales Manager, Global Techonology Services Manager sau Operations Manager, fiind responsabil de coordonarea operațiunilor și activităţilor de vânzări.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii