FacebookTwitterLinkedIn

Bogdan Balaci are o experienţă de peste 15 ani în industria IT și este specializat în dezvoltarea strategică și operațională a business-ului, precum și în managementul de echipe și proiecte complexe într-o industrie IT extrem de competitivă.

A ocupat până în prezent funcţia de CEO al companiei de soluții cloud Ymens şi a fost membru al echipei de management a Teamnet, unul dintre cei mai importanți integratori IT&C din România și grupul din care Ymens face parte.

În calitate de CEO Ymens, Bogdan Balaci a coordonat dezvoltarea și implementarea strategiei de business și a soluțiilor cloud pentru afaceri din portofoliul companiei, având drept realizări creșterea indicatorilor financiari, optimizarea proceselor operaționale și creșterea satisfacţiei clienţilor şi angajaţilor.

Până în octombrie 2012, Bogdan Balaci a fost General Manager în cadrul IBM România, conducând operaţiunile companiei din România și Republica Moldova. De-a lungul carierei, a deţinut diferite funcţii de conducere în cadrul IBM România, precum Country Sales Manager, Global Techonology Services Manager sau Operations Manager, fiind responsabil de coordonarea operațiunilor și activităţilor de vânzări.