FacebookTwitterLinkedIn

Bogdan Badea a absolvit Facultatea de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice din București cu un master în Management financiar și piețe de capital. A clucrat ulterior în cadrul companiei Smartree și în multinaționale precum P&G, Accace sau Ernst & Young.

„Ne bucurăm că am putut recruta noul CEO al eJobs Group din echipa existentă de management. Acest lucru demonstrează potențialul care se regăsește în cadrul eJobs”, spune Mihnea Vasiliu, Director Executiv al Ringier România, care deține poziția de CEO interimar eJobs din decembrie 2017.

eJobs activează pe piața de recrutare online, cu o cotă de piață de peste 52%, punând la dispoziție 30.000 de locuri de muncă.

„Voi prelua responsabilitatea de a ghida echipa într-o piață extrem de competitivă. Împreună vom continua să lucrăm la extinderea gamei de soluții inovatoare în recrutare, care vor răspunde nevoilor partenerilor noștri și îi vor susține în atingerea propriilor obiective de performanță”, a declarat Bogdan Badea, noul CEO al eJobs Group.