Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

Bog’Art a demarat dezvoltarea Art City, proiect imobiliar de 20 mil. euro

Bog’Art este una dintre cele mai mari companii de construcții, având un portofoliu vast de proiecte deservite prin servicii integrate de producție, design, management de clădiri și investiții imobiliare.
Art City

Art City, proiect rezidențial de lux, va cuprinde 141 de apartamente, 500 de metri pătrați de spații comerciale și 180 de locuri de parcare, care vor fi livrate pe piață în octombrie 2022.

Alături de Bog’Art, partenerii financiari și strategici care contribuie la realizarea Art City sunt: OMV Petrom, CEC Bank, Deutsche Schule Bukarest, The Institute, Delta Studio și SVN România.

În plus, proiectul face parte din masterplanul urbanistic Petrom City de regenerare urbană.

„Bog’Art construiește de 30 de ani clădiri deosebite care rezistă în timp precum embleme ale orașului, dobândind credibilitatea că putem crea noi repere cu fiecare proiect în care suntem implicați”, a declarat Bogdan Doicescu, Director Dezvoltare Bog’Art.

Portofoliul Bog’Art mai cuprinde și clădiri precum City Gate, Charles de Gaulle, Tower Center, The Bridge, Timpuri Noi Square, Expo Business Park, Jiului (J8), multe dintre clădirile moderne de birouri din Aviației/Barbu Văcărescu/Pipera, IKEA Pallady, Băneasa Shopping City, ambasada SUA, Pasajul Berceni, Aeroportul Internațional Brașov, renovarea clădirilor monument Hilton Athénée Palace și Aeroportul Băneasa, printre multe altele.

”Piața rezidențială a fost foarte puțin afectată de contextul general din ultimele 12 luni, înregistrând cele mai bune rezultate din ultimul deceniu, fie că vorbim despre numărul de tranzacții încheiate sau despre livrări. Astfel, interesul investitorilor față de proiectele derulate pe segmentul rezidențial este în creștere, comparativ cu cel existent în alte segmente ale pieței imobiliare. Proiectele atent concepute și cu o strategie de vânzări temeinic întocmită înregistrează rezultate excelente, locuințele fiind contractate integral înainte de livrare”, a declarat Andrei Sârbu, CEO SVN Romania, consultant imobiliar și agentul exclusiv al Art City.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii