Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Transport |
|

Boeing este de acord să plătească peste 2,5 miliarde de dolari într-o înţelegere asupra acuzaţiilor care îi sunt aduse pentru ascunderea informațiilor referitoare la avionului său 737MAX

Compania producătoare de aeronave Boeing a fost de acord să plătească peste 2,5 miliarde de dolari, într-o înţelegere asupra acuzaţiilor care îi sunt aduse că ar fi ascuns oficialilor americani pentru siguranţă informaţii referitoare la designul avionului său 737MAX, informează Radio România Actualități.
boeing comenzi anulate

BBC amintește că două avioane Boeing 737MAX au fost implicate în accidente mortale în Indonezia şi Etiopia. La aproape un an de când avioanele 737MAX au fost reţinute la sol în urma celor două accidente, care au provocat moartea a 346 de persoane, compania aviatică a rezolvat o investigaţie a Departamentului american de Justiţie, notează Radio România Actualități.

Înţelegerea presupune 500 de milioane de dolari pentru familiile victimelor accidentelor, aproape 1,8 miliarde de dolari pentru clienţii companiei şi o amendă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii