Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Shopping |
|

Boardul companiei TEILOR l-a numit pe Willy Dicu în funcția de Chief Executive Officer

În luna octombrie 2020, Willy Dicu a fost numit Chief Executive Officer la TEILOR. Rolul său este definitoriu în conducerea și gestionarea operațiunilor pentru compania antreprenorială, orientată atât către extinderea la nivel internațional, cât și către expansiunea digitală.
Willy Dicu - CEO TEILOR

În România, TEILOR este unicul retailer specializat exclusiv pe bijuterii din aur, diamante și pietre prețioase. Experiența lui Willy Dicu susține direcția strategică a companiei, care își propune să transceadă granițele internaționale, după ce a punctat deschiderea magazinelor în Polonia și Bulgaria.

Îmbrățișez cu onoare și responsabilitate oportunitatea de a conduce în următoarea etapă a evoluției o companie vibrantă și autentică, cu atât de mult potențial, parteneri puternici și oameni talentați care au creat această poveste de succes. În timp ce accelerăm evoluția magazinelor din România și expansiunea internațională, ne poziționăm în vârful valului de inovații digitale în anii ce urmează. Trăim vremuri în care simbioza experiențelor în offline și online devine din ce în ce mai fluidă și naturală și nu putem decât să ne bucurăm de acest trend pentru a continua să surprindem plăcut fiecare client TEILOR”, a menționat Willy Dicu, CEO TEILOR.

Înainte de a se alătura echipei TEILOR, Willy Dicu a petrecut 15 ani în industria de consumer goods, în companii precum British American Tobacco și Molson Coors Beverage Company, cu roluri localizate în România și Rusia. A condus proiecte de transformare de business și echipe multiculturale pentru America de Nord, Europa, Africa de Vest, Orientul Mijlociu și Asia. Ultimul său post a fost cel de Managing Director în cadrul grupului Canadian-American Molson Coors, cel mai mare producător global de bere deținut de familie, unde a construit un centru global de business cu peste 600 de profesioniști.

Willy îi urmează conducerii TEILOR lui Horațiu Vasilescu, cel care a ocupat funcția de CEO în ultimii 5 ani. Horațiu Vasilescu a conceput și implementat strategia de expansiune a rețelei de magazine și consolidarea imaginii brandului pe piața din România. Mai mult, rolul său va migra în zona consultativă, în calitate de membru în consiliul de administrație al companiei.

TEILOR a trecut printr-o metamorfoză extraordinară în ultimii ani, ajungând, de la un nume pe piața locală, la un brand național și acum internațional. Acest lucru mi-a demonstrat că se poate face performanță la cel mai înalt nivel când ai în spate o echipă cu atitudine și competențe ridicate. Willy are expertiza și drive-ul necesar pentru a conduce brandul TEILOR către Europa și nu numai, într-o poveste de succes, așa cum s-a întâmplat cu Horațiu Vasilescu în ultimii 5 ani, pentru România”, a declarat Florin Enache, Owner TEILOR.

Despre TEILOR

Brandul TEILOR are o prezență de peste două decenii pe piața din România, cu peste 50 de magazine brick & mortar, atât la nivel național, cât și internațional.

Anul trecut, compania locală care deţine brandul TEILOR a înregistrat o cifră de afaceri de 152 milioane lei, în creştere cu 30% faţă de anul anterior, când afacerile au fost de 117 milioane lei, conform datelor Ministerului de Finanţe.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii