Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

BNR a aprobat numirea lui Arion Negrilă drept vicepreşedinte de Risc al BCR Banca pentru Locuinţe

Banca Națională a României (BNR) a aprobat numirea lui Arion Negrilă în funcția de Vicepreşedinte de Risc al BCR Banca pentru Locuinţe.
Arion Negrila 5

Anterior, Arion Negrilă a ocupat funcţia de Director Executiv Senior pe linia de risc în cadrul Grupului BCR. Din această poziţie, el a administrat implementarea Programului Basel III/ IRB şi desfăşurat activităţi de redresare şi soluţionare, dar şi de suport în elaborarea Strategiei de Management al Riscurilor la nivelul Grupului BCR.

Negrilă are peste 20 de ani de experienţă în cadrul Grupului BCR, dintre care 13 ani în funcţii de management. În acest timp, el si-a consolidat cariera în managementul strategic al riscurilor, analiza de portofolii şi raportarea riscurilor, definirea de ratinguri şi parametri de risc, regulamente de creditare, administrarea de capital şi guvernanţă normativă.

El are un doctorat în administrarea riscurilor bancare la Academia de Studii Economice din Bucureşti şi este lector la Institutul Bancar Român, unde predă despre managementul riscurilor, reglementări de risc ale BNR şi europene, procese interne de evaluare a adecvării capitalului (ICAAP).

BCR Banca pentru Locuinţe poate ajuta sute de mii de români să trăiască în locuinţe mai bune şi să beneficieze de tot confortul necesar, împreună cu familiile lor. Misiunea noastră este aceea de a oferi educaţie şi soluţii financiare clienţilor noştri, pentru a îmbunătăţi condiţiile locative din România.Vasta experienta a lui Arion Negrila va fi un atu important pentru dezvoltarea sustenabilă a băncii”, a declarat Adriana Jankovicova, preşedinta Consiliului de Supraveghere al BCR Banca pentru Locuinţe.

Negrilă a spus că numirea în funcția de vicepreședinte al BCR Banca pentru Locuințe reprezintă o onoare și, totodată, o provocare profesională.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii