Cautare
, Redactor Forbes România

Auto |
|

BMW Group anunță lansarea primului automobil electric, modelul iX3 Concept

BMW iX3 Concept a fost prezentat în premieră la Auto China 2018 de la Beijing, drept primul model din segmentul mobilității electrice al brandului.
P90301493_lowRes_bmw-concept-ix3-04-2

BMW iX3 Concept joacă un rol-cheie ca ilustrare a noii abordări BMW Group de a integra sisteme de propulsie pur electric şi plug-in hybrid consecvent, la nivelul întregii game de modele. În acest sens, obiectivul BMW Group este realizarea unor arhitecturi flexibile care să permită integrarea oricărui sistem de propulsie – convenţional, hibrid sau electric, pe aceeaşi linie de fabricaţie, cu flexiblitate maximă de reglare a produţiei în funcţie de cerereile pieţei. BMW iX3 Concept foloseşte cea de-a cincea generaţie a tehnologiei BMW eDrive. Un avantaj-cheie al acestei tehnologii de propulsie electrică a viitorului este reunirea motorului electric, a transmisiei şi a electronicii de putere într-o unitate nouă, distinctă. În plus, a cincea generaţie a sistemului de propulsie electrică include şi baterii noi şi mai puternice. Acest pachet nou de tehnologie aduce progrese considerabile în ceea ce priveşte caracteristicile de performanţă, autonomia, masa, volumul şi flexibilitatea – şi îşi va face debutul odată cu modelul versiunea de serie BMW iX3.

 

BMW iX3 Concept subliniază hotărârea BMW Group de a-şi consolida poziţia de lider în domeniul mobilităţii electrice. Extinderea gamei de automobile ale companiei către mobilitatea cu emisii locale zero este una din cele patru direcţii stratgice de dezvoltare ACES – Automated, Connected, Electrified and Services.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii