FacebookTwitterLinkedIn

Automobile Bavaria Group a livrat în ultimul deceniu și jumătate peste 4.000 de unităţi din modelul BMW X3 în România şi peste 180 de modele GT (BMW Seria 3 Gran Turismo şi BMW Seria 5 Gran Turismo), în ultimii ani.

Noul BMW X3 este disponibil la dealerii Automobile Bavaria Group din Bucureşti, Braşov, Constanţa, Cluj, Sibiu şi Timişoara, iar livrările au debutat pe piaţa din România odată cu startul mondial. Preţul de pornire al noului BMW X3 este de 40 200 Euro fără TVA pentru versiunea BMW X3 xDrive20d.

Noul BMW X3 vine cu o gamă fără egal de tehnologii în segment, inclusiv ultima generaţie de BMW iDrive cu ecran cu funcţie touch (disponibil în combinaţie cu sistemul de navigaţie BMW Professional), control prin gesturi, cel mai sofisticat sistem head-up display, BMW display key sau ultima generaţie a sistemului BMW xDrive.

BMW X3 a inaugurat, în 2003, așa numitul segment segmentul SAV (Sports Activity Vehicle) de clasă medie. De atunci, BMW a vândut peste 1,5 milioane de unităţi, la nivel mondial. Este unul din cele mai versatile modele BMW din gamă, oferind un spaţiu interior generos, performanţe off-road, dar şi dinamica şi eficienţa pentru care modele BMW sunt recunoscute. De la lansarea primului model, Automobile Bavaria Group a vândut peste 4.000 de modele BMW X3 (noi şi rulate) în România. După bestsellerul BMW X5, BMW X3 a fost unul dintre cele mai populare modele pe piaţa din România şi este va avea un rol foarte important şi pe viitor în vânzările grupului fondat și deținut de omul de afaceri Michael Schmidt.

BMW Seria 6 Gran Turismo duce la un nou nivel conceptul de caroserie lansat pentru prima dată de BMW prin BMW Seria 5 Gran Turismo. Noul model este acum mai suplu şi mai elegant, dar şi mai spaţios. BMW Seria 6 Gran Turismo este cu până la 150 kg mai uşor faţă de Seria 5 Gran Turismo. În utimii ani, au fost livrate peste 180 de modele GT (BMW Seria 3 Gran Turismo şi BMW Seria 5 Gran Turismo)  de către Automobile Bavaria Group.