Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Blue Point îşi deschide cel de-al treilea sediu operativ la Buzău

Blue Point, companie locală de servicii call center, deschide la Buzău cel de-al doilea centru operativ din provincie.
Violeta Rosu - landscape

Pentru noul centru din Buzău, compania va angaja, până la finalul anului curent, 50 de persoane, care vor oferi servicii de telesales, suport clienţi, infoline şi suport tehnic. Echipa din Buzău va lucra pentru companii din industriile de telecomunicaţii și asigurări.

Blue Point Call Center, cu sediul central în Bucureşti, a deschis prima filială din provincie în 2016, la Slobozia. În acest moment, echipa din Slobozia numără peste 70 de persoane.

“Anul trecut, deschideam primul nostru sediu local în Slobozia, iar evaluările intermediare ne-au arătat că am luat decizia corectă. Astfel, anul acesta, prin noul sediu de la Buzău, continuăm planul de extindere locală.  Am testat mai multe orașe și, în final, am ales Buzău pentru potențialul forței de muncă, dar și pentru proximitatea față de București “, a declarat Violeta Roșu, managing partner Blue Point.

Call center-ul din Buzău este situat în centrul oraşului şi are o suprafaţă de 300 de metri pătraţi. Spaţiul poate fi extins şi poate acomoda aproximativ 100 de persoane. Investiţia necesară pentru deschiderea biroului a fost asigurată din profitul companiei şi din fondurile asociaţilor. Compania estimează ca aceasta va fi recuperată în următorii doi ani.

Deschiderea celui de-al treilea sediu marchează şi cea de-a zecea aniversare a companiei.

“Acum 10 ani, echipa noastră număra cinci oameni. Astăzi, mă bucur să avem o echipă de peste 300 de persoane, un portofoliu important şi sedii în trei oraşe – pot să spun că e o confirmare a faptului că obiectivul nostru de a oferi servicii de calitate a dat roade. E un motiv de mândrie pentru echipa noastră, care a făcut posibile toate aceste lucruri. a completat Violeta Roșu, managing partner Blue Point.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii