Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Transport |
|

Blue Origin a amânat lansarea vehiculului spaţial New Shepard din cauza vântului puternic

Compania spaţială Blue Origin, deținută de miliardarul Jeff Bezos, a amânat lansarea vehiculului New Shepard pentru ziua de miercuri, în loc de marţi, din cauza vântului puternic prognozat de meteorologi.  
Blue Origin

La bordul vehiculului New Shepard se va afla actorul William Shatner, din serialul Star Trek, transmite Reuters. El va face parte dintr-un echipaj format din patru persoane al misiunii suborbitale a NS-18.

“Din cauza vântului prognozat pentru marţi, 12 octombrie, echipa operaţională a misiunii Blue Origin a luat decizia de a amâna misiunea de lansare a NS-18 pentru ziua de miercuri, 13 octombrie”, a anunţat Blue Origin.

Actorul în vârstă de 90 de ani va zbura ca invitat al Blue Origin, dar compania a anunţat că a vândut bilete în valoare de aproape 100 de milioane de dolari.

Blue Origin, care a realizat în luna iulie o lansare de succes cu Jeff Bezos la bord, a afirmat că echipa operaţională a misiunii a confirmat că vehicului a îndeplinit toate condiţiile şi că astronauţii au început să se antreneze duminică.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii