Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Blue Air lansează curse de pe aeroportul din Timişoara spre cinci destinaţii de vacanță din Grecia şi Turcia

Compania Blue Air va introduce, din luna iunie, curse charter de pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara spre cinci destinaţii de vacanţă din Grecia şi Turcia, una dintre curse, cea spre Bodrum, fiind operată pentru prima dată, informează MEDIAFAX.
Aeronava Blue Air-noul livery

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara, compania Blue Air va introduce, în iunie, curse charter spre destinaţii din Grecia – Creta (Heraklion), Rhodos, Zakynthos – şi Turcia – Antalya şi Bodrum.

Daniel Idolu, directorul Aeroportului Internaţional din Timişoara: „Am început anul cu veşti bune pentru locuitorii din vestul ţării, anunţând destinaţii noi de pe Aeroportul Internaţional Timişoara şi continuăm în acelaşi mod, prin a anunţa o nouă destinaţie de vacanţă, Bodrum. Dorim să existe cât mai multe zboruri de tip charter spre destinaţii turistice, oferind astfel posibilitatea unui număr cât mai mare de turişti să îşi petreacă vacanţa în locurile preferate. De altfel, suntem convinşi că şi anul acesta, la fel ca şi în anii precedenţi, numărul pasagerilor care vor zbura spre destinaţii de vacanţă va înregistra o creştere semnificativă”.

Conform sursei citate, zboruri charter spre destinaţia Creta – Heraklion se vor opera de două ori pe săptămână – în zilele de marţi şi miercuri.

Zborurile operate în ziua de marţi vor începe în 7 iunie, cu orarul: decolare Timişoara la 13.15 – aterizare Heraklion la 15.30.

Zborurile operate în ziua de miercuri vor începe în 15 iunie cu orarul: decolare Timişoara la 13.05 – aterizare Heraklion la 15.05.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ÎN IANUARIE 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii