Cautare
, Forbes Staff

Afaceri |
|

Blue Air a lansat aeronava Boeing 737, personalizată pe fuselaj cu portretul Regelui Ferdinand I

Blue Air a lansat, în cinstea aniversării a 100 de ani de la Marea Unire, aeronava Boeing 737 personalizată pe fuselaj cu portretul Regelui Ferdinand I.
Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air (dreapta), Majestatea sa Margareta si Principele Radu (in centru), Marius Puiu CEO Blue Air (dreapta)

În prezența Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei, și a Alteței Sale Regale Principele Radu, Directorul General Blue Air, Marius Puiu, alături de Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air, au prezentat noul livery de pe ampenajul vertical al aeronavei Boeing 737-800NG. Este vorba despre portretul regelui Ferdinand I, cel de-al doilea rege al României.

La 100 de ani de la intrarea Regelui Ferdinand I și a Reginei Maria în București, aducem un omagiu celui cunoscut pe drept ca întregitorul de țară. Este o mândrie pentru Blue Air să poarte istoria României la înălțime! Astăzi, aducem un omagiu Regelui Ferdinand I, de care se va lega întotdeauna conștiința datoriei împlinite și cel mai important act din istoria României: Marea Unire de la 1918”, a declarat Marius Puiu, CEO Blue Air.

Primul zbor al aeronavei Blue Air personalizată pe fuselaj cu portretul Regelui Ferdinand I va avea loc miercuri, 5 decembrie, de pe Aeroportul Otopeni cu destinația Stuttgart. În zilele următoare, aeronava Boeing 737-800NG, cel mai nou model din flota Blue Air, va ajunge la Sibiu, Iași, Dublin, Tel Aviv, Londra, Cluj-Napoca, Lisabona, Liverpool, Paris și Bacău.

Este cel de-al doilea avion pe care Blue Air îl dedică Centenarului. În luna iulie, compania a lansat un alt Boeing 737-800NG personalizat pe ampenajul vertical cu portretul lui Carol I. În perioada următoare vor urma alte aeronave Blue Air personalizate pe fuselaj cu logo-ul Centenarului Marii Uniri și cu fotografii ale unor personalități din istorie.

Blue Air a transportat, în 2017, peste 5 milioane de pasageri pe 106 rute din 16 țări. În ceea ce privește numărul de pasageri estimați în 2018, se așteaptă o creștere de 10% față de anul anterior.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii