Cautare
, Staff

Bani și Investiţii |
|

Blue Air a făcut investiții de 16 milioane de euro anul acesta

Transportatorul aerian Blue Air a ajuns la 26 de milioane de pasageri transportați, de la înființare.
BlueAir_B737-800

Cu această ocazie, compania anunță reduceri de până la 20% la biletele de avion.

“În industria aviatică, 14 ani de creștere continuă și sustenabilă sunt o adevărată performanță. (…) Pentru următorii ani avem încrederea că vom reuși să răspundem la fel de bine dorințelor pasagerilor noștri”, a declarat Marius Puiu, Director General Blue Air.

Anul acesta, Blue Air a inaugurat ruta București – Bacău, iar vara aceasta, compania a lansat ruta București – Palma de Mallorca, una dintre cele mai căutate destinații estivale din Europa, precum și București – Paris Charles de Gaulle.

De asemenea, pe lângă rutele directe din București către Oslo, Helsinki și Stockholm, Blue Air a adăugat ruta Torino – Stockholm. Tot de la Torino, au fost lansate și zborurile spre Paris Charles de Gaulle, Stuttgart și Sevilla, iar la mijlocul lunii decembrie va avea loc zborul inaugural Torino – Cracovia. De pe baza de la Liverpool s-au inaugurat, în 2018, zborurile directe spre Palma de Mallorca și Malaga.

În anul Centenarului, Blue Air a lansat două aeronave speciale, modele de Boeing 737-800 personalizate cu portretul Regelui Carol I (în luna iulie), respectiv al Regelui Ferdinand I (în luna decembrie).

În acest an, compania a investit 16 milioane de euro în flotă, în dezvoltarea echipei și în dezvoltarea rețelei de rute, iar cifra de afaceri estimată pentru 2018 este de 460 de milioane de euro, în creștere față de anul 2017.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii