Cautare
, Contributor

Travel |
|

Blaxy Premium Resort, cel mai mare complex din țară, va oferi și servicii hoteliere

Complexul turistic Blaxy Premium Resort & Hotel, situat în localitatea 23 August, în apropiere de stațiunea Olimp, va oferi începând cu acest sezon și servicii hoteliere în cadrul resortului, în paralel cu proprietatea periodică.
 aboneaza-te
Blaxy resort

Din cele șapte tronsoane planificate cu un total de peste 900 de apartamente de tip studio (condo), dezvoltatorii Blaxy Premium Resort & Hotel au inaugurat deja 3 tronsoane, cu un total de 540 de camere. Dintre acestea, o parte au fost deja contractate în regim de proprietate periodică și aproximativ 250-300 de camere vor fi închiriate în regim hotelier, începând cu sezonul 2016.

GALERIE FOTO BLAXY PREMIUM RESORT

Blaxy (2)

Costul unui sejur în cadrul complexului pornește de la 360 de lei și poate ajunge până la 670 de lei de persoană pentru o noapte de cazare într-o cameră de tip condo pentru doi adulți și doi copii, prețul incluzând, de asemenea, micul dejun și accesul la toate facilitățile resortului. La solicitarea clienților se pot acorda și servicii de pensiune completă la prețul de 90 de lei de persoană pe zi.

Blaxy Conferinta de presa (148 of 217)„Numărul mare de solicitări primite în timpul sezonului trecut ne-a făcut ca anul acesta să reconsiderăm calendarul deschiderilor și să oferim și servicii hoteliere, pe lângă cele de proprietate periodică. Pentru a sprijini acest tip de servicii suntem consiliați de o echipă de specialiști în arta culinară și servicii de entertainment din Turcia, Elveția și Statele Unite, care pregătește meniul și programul de activități din cadrul resortului. “ a declarat Liliana Filip, director general Blaxy Premium Resort & Hotel. 

Complexul are o suprafață totală de 72.000 de metri pătrați și include pe lângă cele șapte tronsoane proiectate și piscine exterioare pentru adulți și copii, restaurante, baruri, cluburi, zona dedicată copiilor, Kids Club și un teatru de vară de tip amfiteatru unde, pe parcusul sezonului, vor avea loc concerte și diferite spectacole de animație. Primul concert va fi cel al trupei Vunk, în perioada 10-12 iunie, locurile fiind ocupate în proporție de 40%.

Blaxy (8)

De asemenea, resortul beneficiază și de o plajă privată cu o suprafață de aproximativ 10.000 metri pătrați, accesul la plajă fiind posibil printr-o plimbare de câteva minute printr-o pădure cu alee amenajată.

Blaxy (10)

La finalul proiectului vor fi construite 7 tronsoane cu regim de înălțime de 9-10 etaje și un total de peste 900 de camere, dar și un hotel cu 400 de camere de 5 stele. Până în prezent au fost investiți 30 mil. euro, urmând ca la finalizarea lucrărilor investiția să ajungă la aproximativ 100 mil. euro.

Blaxy Premium Resort & Hotel este primul resort de la Marea Neagră, din România, care oferă posibilitatea achiziționării de apartamente cu câteva mii de euro, în regim de proprietate periodică, adică să devii proprietar pe viață timp de o săptămână în fiecare an.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii