FacebookTwitterLinkedIn

P3, dezvoltator și manager de proprietăți europene de logistică, l-a numit pe Blake Horsley în funcția de Country Head România. Blake Horsley are 31 de ani și 12 ani de experiență în real estate, având un portofoliu solid în sectorul tranzacțiilor, investițiilor și capitalului privat, precum și în managementul de proiecte și de personal. El și-a început cariera în țara natală, Noua Zeelandă. Activ în acest domeniu din 2004, el a fost numit, la doar 23 de ani, în funcția de manager al Metropolitan Sales și Leasing Teams din Wellington, devenind astfel cel mai tânăr manager din istoria Colliers International.

Între 2008 și 2013, a condus echipa de investiții a Colliers International România, din poziția de director al departamentului de investiții. Începând din 2013, Blake a ocupat funcția de Vicepreședinte și Director de Achiziții în cadrul Benevo Capital Corporation în România, companie în care va continua să activeze ca membru al consiliului director.

JLL: România, locul 3 în ECE la investiții imobiliare

„Mă bucur să mă alătur echipei P3 într-un moment atât de intens pentru business și aștept cu nerăbdare să contribui prin munca mea la platforma excelentă pe care echipa actuală a construit-o în ultimele 12 luni”, spune Blake Horsley.

Compania P3, activă în 12 țări din Europa, și-a deschis biroul din România în urmă cu cinci ani, iar în prezent își extinde operațiunile în țară. În toamna anului 2015, P3 a început prima construcție de tip Build-to-Suit de la achiziția P3 Bucharest, ca parte a unui parteneriat mai amplu, care prevede stabilirea unui hub logistic cu o suprafață totală de 81.000 de metri pătrați pentru Carrefour. Cele două clădiri noi vor mări portofoliul total al P3 în România, care include deja opt depozite, la circa 270.000 de metri pătrați Poziționat strategic, la kilometrul 13 de pe autostrada A1, P3 Bucharest dispune, de teren care permite dezvoltarea a 114.000 metri pătrați de spații suplimentare, cu unități începând de la 4.000 și până la 40.000 de metri pătrați. .

Cu activități în toată Europa și un portofoliu de 45 de depozite, care totalizează trei milioane de metri pătrați de spații în nouă țări, compania P3 este deținută de TPG Real Estate și Ivanhoé Cambridge.