Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Blair Singer vine la Bucureşti

shutterstock_115730614_[Converted].jpg
Cunoscutul scriitor şi speaker motivaţional Blair Singer vine în România pentru a susţine un seminar dedicat dezvoltării personale şi performanţei în business.

Singer este autorul volumului “Câinii de vânzări – Nu trebuie să fii un câine agresiv pentru a avea success în vânzări” (Curtea Veche Publishing, 2007) şi este partenerul numarul 1 și consilierul lui Robert Kiyosaki, faimosul scriitor şi om de afaceri, coautor al bestsellerului „De ce vrem să fii bogat” (Donald Trump). Cartea semnată de Blair Singer șipublicată în România la Curtea Veche Publishing este parte a colecţiei Robert Kiyosaki, ce conţine câteva dintre titlurile de nonficţiune cel mai bine vândute ale editurii – printre care se numără Tată bogat, tată sărac, Cine mi-a luat banii? sauCadranul Banilor.

Mesajul conturat de Blair Singer este unul simplu: nu este nevoie să fii un “câine agresiv” pentru a avea succes. Fiecare câine are talentele sale, care ar trebui apreciate și dezvoltate, astfel încât acesta să se bucure de succesul pe care îl merită, atunci când acționează la capacitate maximă în ariile care reprezintă punctele sale forte.

Prin unicitatea abilitatilor salede trainer, Blair Singer a lucrat cu mii de de oameni și companii renumite din topul Forbes 500, ajutandu-i sa isi atinga nivelul maxim de performanță: clienții săi își cresc veniturile cu 34 la% pana la 260% ca urmare a metodei Blair Singer.

Conferința este organizată de Salve România și va fi găzduită de Crystall Palace Ballroom, între orele 09:00 și 17:00, iar biletele pentru eveniment au fost puse în vânzare pe portalul www.bilete.ro. Prețul unui bilet standard este de 400 lei, iar pentru pachetul corporate (minim 5 persoane) ajungând la 350 lei. Cei interesați pot achizitiona  pachete VIP, beneficiind astfel de prânz alături de Blair Singer.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii