Cautare
, Contributor

Tech |
|

Blackphone a fost lansat în România

Blackphone, smartphone-ul creat pentru a asigura confidențialitatea și securitatea datelor personale, care oferă o protecție sporită prin criptarea convorbirilor telefonice, a mesajelor, e-mailurilor și navigării pe net a fost lansat și în România.
Blackphone_1

Dispozitivul folosește sistemul de operare PrivatOS, o versiune modificată de Android 4.4 KitKat, care include software de criptare și securitate. În plus, telefonul dispune de o serie de aplicații proprietare Silent Circle, ce au ca scop securizarea apelurilor telefonice, a mesajelor și contactelor. Alte aplicații preinstalate asigură caracterul anonim al căutărilor pe internet, posibilitatea de alegere a permisiunilor pe care aplicațiile instalate să le aibă, oferă siguranță sporită wireless, opțiunea de a controla datele de la distanță și de a face transfer de date securizat.

blackphoneBlackphone dispune de un display IPS, multitouch, cu diagonala de 4,7 inci și rezoluție HD. Telefonul are un procesor quad-core Nvidia Tegra 4i de 2.0 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, un slot microSD, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și o cameră secundară de 5 megapixeli. Blackphone are dimensiunile de 69 x 141 x 9 mm și cântărește 119 grame.

Smartphone-ul este comercializat cu o serie de aplicații, fie aparținând unor terțe părți, fie aplicații proprietare Blackphone.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii