Cautare
, Contributor

Tech |
|

BlackBerry va lansa Priv, primul smartphone al companiei bazat pe Android

Compania canadiană BlackBerry va lansa un terminal bazat pe sistemul de operare Android, potrivit lui John Chen, directorul executiv al companiei care în cele din urmă a confirmat zvonurile .
blackberry

„Astăzi confirm zvonurile, vom lansa un dispozitiv bazat pe Android, Priv, care va oferi funcții asemănătoare celor disponibile pe BlackBerry OS 10, în contextul în care funcțiile de securitate și intimitate pentru utilizatori sunt foarte importante pentru noi”, spune directorul executiv al BlackBerry.

Informații legate de Priv au apărut neoficial în mediul online în ultimele luni și a devenit cunoscut drept BlackBerry Venice. Dispozitivul, potrivit zvonurilor,  este dotat cu tastatură, are un ecran glisant, un display Super AMOLED curbat de 5.4 sau 5.6 inci care oferă rezoluţie QHD, un procesor Snapdragon 808, 3GB de RAM, 32 GB memorie internă, o cameră de 18 megapixeli cu stabilizare optică, camera frontală de 5 mexapixeli și oferă posibilitatea de a adăuga un card microSD .

Terminalul pare că folosește Android 5.1.1 Lollipop, conform unui videoclip realizat de Baka Mobile în care este prezentat dispozitivul.


Până acum, BlackBerry nu a dezvoltat un device cu Android fiindcă sistemul de securitate nu a corespuns standardelor companiei, problemă care s-a rezolvat între timp.

Compania nu a anunțat nimic legat de prețurile pe care le va avea acest smartphone.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii