Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Afaceri |
|

Black Sea Fund îl numește Partener pe Iulian Portasă

Black Sea Fund I este un fond de capital privat lansat recent, care are ca scop implementarea de investiții în acțiuni de cel puțin 4 milioane euro către întreprinderile mici și mijlocii românești.
Iulian Portasa

Black Sea Fund I are la dispoziție un capital de cel puțin 43 de milioane de euro la închiderea inițială, cu principal investitor Fondul European de Investiții, cu resurse din Programul Operațional Regional co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Black Sea Fund I a fost fondat și este gestionat de o echipa românească, care include patru parteneri executivi: Matei Păun, Arin Ion, Cornel Fumea și Adrian Vasile.

Recent, fondul l-a numit Partener pe Iulian Portasă, 33 de ani, anterior Senior Deal Advisory KMPG. El va continua să fie responsabil de întregul proces al investițiilor, de la analize detaliate și negocierile preliminare, la conducerea proceselor de due diligence și la închiderea cu succes a tranzacțiilor.

De asemenea, acesta va continua să sprijine companiile din portofoliu în procesul lor de creștere, prin rolul său de membru în Consiliul de Administrație al echipei de conducere DigiRay și D-Toys, investiții recente ale fondului Black Sea Fund. Iulian Portasă a condus etapele de tranzacționare și negociere cu Theta, DigiRay și D-Toys.

Iulian Portasă are peste 10 ani de experiență în tranzacții M&A în diverse sectoare de activitate, precum tehnologie, energie și gaze naturale, sănătate și industria manufacturieră.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii