Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Black Friday: Reduceri de până la 50% la Medicover Shop

Compania Medicover va oferi reduceri între 17% și 50% în perioada 20-22 noiembrie, pentru servicii din clinicile din București Timișoara, Constanța și Iași.
Medicover Shop

Un studiu realizat de către iSense.Solutions în 2014 a indicat că aproximativ 51% dintre locuitorii din mediul urban au făcut cumpărături în cadrul ediției trecute de Black Friday, iar 7 din 10 cumpărători consideră că a meritat sa aștepte promoțiile pentru a-și achiziționa produsele dorite. 

Clinicile din România au înțeles nevoia pacienților români de a beneficia de reduceri, de aceea vin în întâmpinarea lor cu oferte dedicate, introducând pentru prima dată servicii medicale de top pe lista Black Friday. Astfel, Medicover a devenit prima companie din domeniul medical care  va oferi reduceri între 17% și 50%, în perioada 20-22 noiembrie, pentru servicii din clinicile din București, Timișoara, Constanța și Iași. 

Serviciile vor putea fi achiziționate exclusiv prin intermediul primului magazin online de profil, Medicover Shop. În cele două zile în care se desfășoară Black Friday, clienții vor putea achiziționa servicii la prețuri reduse – plătesc online, iar după ce primesc confirmarea plății vor fi contactați în cel mult 24 de ore pentru efectuarea programării. Procesarea plății se face în maximă siguranță prin partenerul euplatesc.ro.Medicover Shop oferă clienților posibilitatea de a utiliza serviciile medicale în termen de 3 luni de la data la care au fost achiziționate. Medicover Shop a înregistrat o creștere constantă a cererii online pentru pachete medicale, diversificând astfel şi gama de produse şi servicii disponibile – de la 25 la peste 100 de produse.

Clinicile în cadrul cărora vor fi valabile ofertele de Black Friday sunt Medicover Victoriei, Medicover Skin Care Center, Medicover Plevnei, Medicover Grozovici, Medicover Pipera, Medicover Wellness Center, Medicover Pediatrie, Medicover Constanța, Medicover Timișoara sau Medicover Iași. Ofertele acoperă o gamă largă de consultații și investigații medicale pentru specialități variate precum dermatologie, cardiologie, endocrinologie, gastroenterologie, ginecologie, medicină internă, nutriție, ORL, pediatrie, reabilitare medicală, wellness și stomatologie. 

CUM SE PREGĂTESC RETAILERII DE BLACK FRIDAY

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii