Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Black Friday: Media Galaxy, reduceri de până la 75%

Retailerul electro-IT Media Galaxy a lansat campania de reduceri Cel Mai Mare Black Friday Ever, care se încheie pe 30 noiembrie.
 aboneaza-te
Media Galaxy

Media Galaxy a început campania de reduceri pe 30 octombrie și o va încheia pe 30 noiembrie, la nouă zile de la încheierea oficială a evenimentului Black Friday.

Promoțiile sunt împărțite în patru runde de câte o săptămână. Astfel, în prima etapă, desfășurată în perioada 30 octombrie – 5 noiembrie, clienții au beneficiat de reduceri la peste 170 de produse.

Pe parcursul acestei luni, Media Galaxy a oferit discounturi între 12% și 75%. Pentru produsele din categoria Electronice sunt reduceri cuprinse între 18% și 45%, iar pentru produsele categoria Electrocasnice Mici și Electrocasnice Mari există discounturi de 22% până la 50%. Articolele din categoria IT au prețuri reduse cu 12% până la 65%, iar cele mai mari reduceri sunt în categoria Entertainment, unde reducerile sunt de 22% până la 75%.

Media Galaxy face parte din grupul Altex România, deținut de omul de afaceri Dan Ostahie. Anul trecut, Altex a raportat o cifră de afaceri de 1,4 milioane de lei.

CUM SE PREGĂTESC RETAILERII DE BLACK FRIDAY

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii