Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Black Friday: eMag oferă discount pentru lingouri și monede de aur

eMag ofertă spre vânzare, de Black Friday, lingouri de aur de 24 karate și monede de aur de 22 karate, cu un discount de 10%e
eMag

Valoarea totală a produselor din ofertă depășește suma de 1,5 milioane de lei, în timp ce valoarea totală a reducerii aplicate produselor este mai mult de 150.000 de lei.

„În fiecare an, de Black Friday, am adus în ofertă un produs inedit, care să arate că online se poate vinde și cumpăra orice. Am vândut în premieră autoturisme și carburanți, iar anul acesta, prin parteneriatul cu Piraeus Bank, vom avea în ofertă lingouri de aur, în continuare una dintre cele mai stabile monede de schimb de pe piețele internaționale”, declară Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Lingourile sunt de 5, 10 și 20 grame, iar monedele cântăresc  aproape 8 grame. Produsele pot fi achiziționate de pe site-ul companiei, ca orice alt articol. După plasarea comenzii, clienții vor primi un mesaj, iar în urma achiziției vor fi contactați de consultanții băncii Piraeus pentru a stabili pașii următori.

Ulterior, clienții pot ridica produsele de la sucursalele băncii sau le pot păstra în custodia acesteia în anumite condiții.

CUM SE PREGĂTESC RETAILERII DE BLACK FRIDAY

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii