Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Energie |
|

Black Friday: Atu Tech, creștere cu 40% mai mare a vânzărilor față de anul trecut

Unul dintre cele mai cunoscute magazine online de sisteme de securitate de pe piața locală, Atu Tech (a2t.ro) a raportat vânzări de peste un milion de euro, în creștere cu 40% față de cele înregistrate anul trecut în perioada destinată Black Friday.
shutterstock_597024146

Potrivit reprezentanților companiei, cea mai mare comandă, cu cele mai multe produse, făcută de un client în Black Friday, a fost de 45.000 de lei (9.240 de euro) și a constat în produse de supraveghere video (camere video, DVR-uri, NVR-uri, accesorii CCTV multiple), sisteme anti-incendiu, automatizări de porți și accesorii pentru acestea – în total 140 de produse.

Cel mai scump produs achiziționat a fost un kit de detecție al temperaturii, în valoare de 20.000 de lei.

„În campania de Black Friday de anul acesta, schimbarea cea mai notabilă a fost orientarea clienților către un pachet complet: produs și serviciu de la același furnizor. Serviciul de instalare a fost extrem de solicitat de către clienții noștri. Ne bucurăm să observăm că și interesul clienților către serviciile pe care le oferim este în creștere și apreciem încrederea pe care aceștia o au în pachetul nostru complet de servicii”, a punctat Sorin Felea, director Atu Tech.

În ceea ce privește traficul în site, în cele 3 zile, cât a durat campania de Black Friday, Atu Tech a înregistrat o creștere de 30% a numărului de vizitatori, susțin reprezentanții companiei.

Atu Tech (a2t.ro) a fost înființată în 2011 și este catalogat ca fiind cel mai mare magazine online de sisteme de securitate din România, conform cifrei de afaceri.
Anul trecut, compania a raportat o cifră de afaceri de 9 milioane de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii