FacebookTwitterLinkedIn

Reducerile sunt valabile la pachete personalizate ce includ între 2 și 4 nopți de cazare la diferite hoteluri și pensiuni din România, demipensiune și alte activități disponibile în cadrul hotelului respectiv: acces la piscină, SPA, echitație și multe altele.

„Cererea pentru hotelurile și pensiunile din România este în continuă creștere astfel că a fost foarte dificil până acum să conturăm un BlackFriday în stilul altor industrii precum telekom sau retail. Este primul an în care ne coordonăm împreună cu hotelierii parteneri, astfel încât să putem oferi reduceri de până la 40% la pachete de cazare în anumite perioade din an” a declarat Rigo Ferenc CEO și fondator Travelminit.ro.

O zi suplimentară de reduceri începand cu Joi, 21 Noiembrie, ora 18:00

Travelminit va afișa oferte exclusive de pachete de vacanță în România valabile doar 24 de ore, începând de Joi, 21 Noiembrie, ora 18:00.

Spre exemplu, pentru o vacanță la un conac din județul Brașov, ce include 2 nopți de cazare și demipensiune pentru două persoane, turiștii beneficiază de un discount de peste 30% și pot achita doar 855 lei. O vacanță similară la un hotel din Sovata, ce include în plus și un masaj de relaxare, costă doar 590 lei pentru două persoane.