Cautare
, Contributor

Social media |
|

Bizilive TV, prima televiziune digitală de business din România, atinge un număr record de vizualizări

Prima televiziune digitală dedicată mediului de afaceri din România a înregistrat un număr record de vizualizări.
 aboneaza-te
Constantin Paraschiv, fondator Bizilive

Numărul de vizualizări înregistrate de Bizilive TV, televiziune digitală dedicată mediului de afaceri din România, a depășit 5.000.000, în perioada martie-septembrie 2020. Este o creștere de 100% față de 2019, în contextul în care, studiile arată o creștere a consumului media pentru 47% dintre persoane la nivel global și pentru 37% dintre români, potrivit unui comunicat de presă emis astăzi, 30 septembrie.

,,Ne așteptăm că, până la finalul lui 2020, numărul de vizualizări să marcheze o creștere de 150% față de anul trecut. În ultimele luni, am încercat mai mult că oricând să fim alături de comunitatea de business pe care am coagulat-o în jurul formatelor de emisiuni pe care le-am dezvoltat. Mai mult decât atât, am creat BiziHub, prin intermediul căruia am oferit soluții de promovare gratuită pentru peste 1000 de companii care s-au înscris în directorul online”, spune Constantin Paraschiv, fondatorul Bizilive TV.

Demersurile de consolidare a mediului antreprenorial românesc continuă cu lansarea unei noi emisiuni în grila de toamnă Bizilive TV – Permis de antreprenor – ce completează programul educațional cu același nume dedicat antreprenorilor aflați la început de drum. Emisiunile vor avea ca invitați oameni de afaceri de succes, experți și consultanți recunoscuți, care vor putea împărtăși din experiența lor.

,,De mai bine de 17 ani, de când am început prima afacere, sunt convins că <antrenamentul bate talentul>, fie că vorbim despre afaceri sau despre obiectivele personale. Pe piață există foarte multe resurse de tot felul pentru ,<antreprenoriat>, care îți vor spune ce să faci. Seria de episoade și evenimentele ,<Permis de Antreprenor> îți va spune <cum să faci>, prin exemple reale, studii de caz și în acord cu legislația din România“, adaugă Constantin Paraschiv.

Seria de evenimente ,,Permis de antreprenor” își propune ca, prin intermediul unei echipe de profesioniști, să ofere antreprenorilor începători răspunsuri la cele mai importante întrebări privind modul în care pot identifica tipul de afacere care li se potrivește, setarea obiectivelor, dar și a strategiei de marketing și de vânzări.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii