Cautare
, Contributor

Fuziuni și achiziții |
|

Bittnet preia 25% din Softbinator Technologies

Bittnet Group preia 25% din acțiunile Softbinator Technologies, la o valoare de 2 milioane dolari.  
 aboneaza-te
Mihai si Cristian Logofatu_Bittnet Systems

Grupul Bittnet Systems, integrator IT&C și furnizor de servicii de training IT, controlat de frații Logofătu, preia 25% din acțiunile Softbinator Technologies, arată un comunicat de presă.

Compania este specializată în proiecte de cercetare și dezvoltare în blockchain și Inteligență Artificială, valoarea estimată a tranzacției fiind de 2 milioane de dolari.

Prin această decizie, Bittnet vizează deschiderea unei noi arii de servicii – software development și abordarea pieței Nord-Americane cu proiecte comune.  

În ultimii ani, în numeroase discuții cu acționarii noștri a apărut întrebarea legată de o investiție a grupului într-o companie specializată în dezvoltare de software. Am fost încântați să găsim această oportunitate alături de un partener cu care împărtășim o istorie de business și, pe lângă raționamentele de tip financiar, motivele care au determinat și consolidat această colaborare sunt valorile comune în care credem, pe baza cărora ne-am format și dezvoltat companiile”, a declarat Mihai Logofătu, CEO Bittnet Group.

Softbinator Technologies își desfășoară activitatea în cele două centre din București și Constanța, care reunesc peste 80 de ingineri software. 

Parteneriatul cu Bittnet a pornit de la un proiect comercial și s-a dezvoltat de-a lungul timpului până la formula de astăzi, în care ne putem completa serviciile și putem lansa împreună servicii noi în vederea dezvoltării unui portofoliu de clienți comun. Am urmărit dintotdeauna evoluția Bittnet cu respect și admirație, din acest motiv suntem mândri de această nouă colaborare și suntem convinși că va aduce rezultate cu impact pozitiv pe termen lung pentru toate părțile implicate, ținând cont de vasta expertiză cumulată”, a declarat Daniel Ilinca, CEO & fondator Softbinator Technologies. 

Printre planurile de dezvoltare ale Softbinator Technologies se află piețele din SUA, Israel și Japonia. Achiziția pachetului de 25% din Softbinator Technologies SA va fi supusă aprobării Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor Bittnet, ce va avea loc în noiembrie 2020. 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii