FacebookTwitterLinkedIn

Compania a dezvoltat atât partea de hardware cât și partea de software a produsului și funcționează ca un router care protejează toate dispozitivele conectate la internetul wireless pe care îl emite, de eventuale atacuri cibernetice.

„Pentru 2015, avem două elemente cheie ale strategiei. Pe partea de clienți casnici, avem un produs despre care credem că este revoluționar, pe care urmează să-l lansăm, în aprilie, la San Francisco, mai întâi pentru piața americană. Pentru clienții companii avem câteva soluții unice în piață, cu niște avantaje competitie mari de tot, poate chiar un an sau doi față de alți competitori și ne jucăm și aici cartea”, a declarat Florin Talpeș pentru Forbes România.

Produsul pentru clienții casnici la care face referire Florin Talpeș este chiar Bitdefender Box, un fel de cutie care securizează toate terminalele care sunt conectate la rețeaua de acasă și ar trebui să devină un element de bază în portofoliul de produse al Bitdefender în următorii șase ani.

Vezi care sunt previziunile lui Florin Talpeș pentru următorii șase ani și la nivelul întregii piețe de IT și comunicații (IT&C) din România.