Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

Bitdefender 2013, pe locul 1 după evaluarea institutului german AV-TEST

Florin si Mariuca Talpes.jpg
Bitdefender, liderul pieței locale de antivirus, și-a menținut supremația în industria de securitate mondială în sesiunea de testare derulată de institutul german AV-TEST, în septembrie și octombrie.

Bitdefender Internet Security 2013 s-a clasat pe primul loc în testarea independentă realizată de AV-TEST, obținând 17 puncte din maximum 18 posibile, potrivit rezultatelor anunțate la sfârșitul lunii noiembrie. Antivirusul românesc s-a clasat astfel înaintea tuturor celorlalte 23 de produse de top testate în această rundă.

Performanța obținută de versiunea 2013 a produsului vine după ce Bitdefender 2012 s-a clasat în ultimii 2 ani, în mod constant, în fruntea industriei la evaluările de specialitate.

’’Aceasta este runda de testare pe care toată piața o aștepta cu nerăbdare – prima evaluare a celor mai populare produse din generația 2013. După nemaipomenitul succes avut cu produsele din generația anterioară, care ne-au propulsat pe cea mai înaltă treaptă a topurilor, acum, după testarea generației Bitdefender 2013, se pare că ne vom detașa chiar mai mult’’, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

În evaluarea AV-TEST, Bitdefender a obținut punctaj maxim la categoriile Protecție și Curățarea și refacerea unui sistem infectat, detectând în proporție de 100% amenințările informatice și atacurile de tip ’’zero-day’’.

Cu această ultimă rundă de testare, Bitdefender își adjudecă poziția de lider absolut, clasându-se pe primul loc în evaluări de mai multe ori decât orice alt antivirus de pe piață. Produsele românești au câștigat, de asemenea, prestigioasa distincție anuală a AV-TEST, Best Protection 2011. În ultimul an, Bitdefender a câștigat în mod repetat și sesiuni de testare organizate de instituția independentă austriacă AV-Comparatives, care a acordat produsului și premiul anual Top Rated Award – 2011.

Bitdefender este producătorul uneia dintre cele mai performante și eficiente game de soluții de securitate informatică atestate pe plan internațional. Încă din anul 2001, compania este unul dintre liderii industriei de securitate. În fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejează datele digitale ale aprox. 400 milioane de utilizatori individuali și companii din întreaga lume.

Recent, Bitdefender a primit două distincții foarte importante în industria de securitate: “Editor’s Choice” acordat de PC Mag pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013, respectiv “GoldAward” de la TopTenREVIEWS, care a plasat produsul românesc pe locul întâi în urma testelor efectuate pe 25 de produse de securitate. De asemenea, tehnologiile antivirus Bitdefender s-au clasat pe primul loc în urma testelor specializate realizate de organisme independente de profil, printre care AV Test și AV-Comparatives.

În plus, Bitdefender pune la dispoziția utilizatorilor săi blogul HOTforSecurity, un hub cu informaţii despre lumea securităţii IT, discuţii aprinse despre ameninţările informatice de pe reţelele sociale și sfaturi de protecţie împotriva aplicaţiilor periculoase de pe dispozitivele mobile.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii