Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

News |
|

Birourile permanente ale Senatului și Camerei Deputaților, convocate pentru a stabili calendarul dezbaterii și votului moțiunii de cenzură

Membrii Birourilor permanente ale Senatului și Camerei Deputaților au fost convocaţi la ora 12:00 pentru a stabili calendarul dezbaterii și votului asupra moțiunii de cenzură inițiată de USR PLUS și AUR.
parlament

După două încercări eșuate de a reuni în cvorum cele două foruri de conducere din Legislativ, președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, și-a exprimat speranța că astăzi se va reuși acest lucru. Liderul liberal s-a declarat îngrijorat de impactul pe care criza politică îl va avea asupra electoratului, transmite Rador.

„Eu sunt îngrijorat, cu siguranță, sunt îngrijorat de faptul că există o mare nemulțumire. Eu sunt convins că oamenii așteaptă de la noi ceea ce le-am promis: patru ani de pace politică, patru ani de guvernare onestă și performantă în beneficiul cetățenilor, nu își doresc certuri, scandaluri, conflicte, crize în coaliție, ci așteaptă de la noi să ne concentrăm pe punerea în practică a lucrurilor bune pe care le-am promis pentru oameni”, a declarat Ludovic Orban.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii