FacebookTwitterLinkedIn

Cartierul cu Cireși se află în zona Pipera-Voluntari, la zece minute de zona Promenada –  Floreasca – Aviației și se adresează în principal familiilor cu copii. Proiectul cuprinde 16 case cu șase sau șapte camere, care vor avea terasă, curte și locuri de parcare.

„Experiența ne ajută să dezvoltăm un proiect calitativ, cu funcțiuni raționale, după ce anterior am proiectat mai multe ansambluri rezidențiale și case private de lux. Oferim o soluție locativă modernă, ideală pentru familii numeroase, cu un preț similar cu cel al unui apartament cu trei sau patru camere din cartierele aflate în zona de nord, precum Aviației, Băneasa sau Floreasca. Dincolo de interiorul casei, o atenție deosebită am acordat și arhitecturii exterioare și amenajării curților”, a declarat Silviu Mihăilescu, fondatorul biroului de arhitectură SMAA.

Construcția Cartierului cu Cireși a fost demarată în luna iunie a acestui an și va fi finalizată în mai 2019.

Ca urmare a extinderii activității sale, SMAA vizează dezvoltarea unui ansamblu nou de locuințe în fiecare an, astfel că în 2019 va avea loc lansarea unui proiect imobiliar în zona de vest a Bucureștiului.

SMAA (Silviu Mihăilescu & Asociații Arhitectură) a fost înființat în 2008 ca un birou multidisciplinar, care oferă servicii dedicate spațiilor de birouri și celor comerciale, precum și soluții de amenajări interioare.