Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Biofarm: „Producem în continuare la cotele înregistrate înainte de pandemia provocată de noul Coronavirus”

Reprezentanții companiei au luat măsurile adecvate aprovizionării cu materii prime necesare fluxului de producție pentru ca pe aceste linii activitatea să se desfășoare fără sincope, la capacitate de 100%.
 aboneaza-te
Biofarm

Biofarm a asigurat toate stocurile necesare pentru ca întreg portofoliul de produse, ce acoperă 60 de arii terapeutice, să fie produse conform cerințelor pieței.

Angajații Biofarm rămân în și ei în linia întâi pentru a le putea asigura pacienților tratamentele de care au nevoie. Compania a luat și toate măsurile necesare pentru ca angajații săi să fie în siguranță, iar pacienții să nu resimtă un stres suplimentar legat de tratamentul pe care îl urmează.

„Traversăm o perioadă extrem de dificilă și de aceea apreciez efortul susținut pe care îl fac colegii mei pentru ca procesul de producție Biofarm să se desfășoare fără sincope. Păstrăm standardele de calitate, eficiență și siguranță cu care ne-am obișnuit consumatorii și ne asigurăm că prin măsurile pe care le-am luat și continuăm să le luăm suntem un aliat responsabil al luptei cu noul Coronavirus pentru binele pacienților.”, Cătălin Vicol, director general

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii