FacebookTwitterLinkedIn

Potrivit acestora, o parte din această sumă a fost deja alocată dotării cu echipamente și instalații de ultimă generație a unității de producție deschisă de companie în acest.

Astfel, producătorul va direcționa investițiile și către creșterea eficienției activităților desfășurate în unitatea de producție situată pe strada Strada Logofătul Tăutul, către amenajarea spațiilor de birouri, dar și către tehnologizare, în linie cu standardele internaționale de certificare GMP (Good Manufacturing Practices).

În plus, o parte din bugetul de investiții va fi alocat reînnoirii flotei auto.

„Anul 2021 este pentru noi unul cu multe semnificații și obiective strategice diferite, întrucât marcăm un secol de activitate, dar și noi începuturi. Finalizarea construcției și dotarea cu echipamente de top a unității de producție pe care am deschis-o anul acesta contribuie la creșterea producției și ne permite, implicit, să ne extindem pe noi piețe. Ne menținem, astfel, promisiunea de a investi an de an în viitor”, a declarat Cătălin Vicol, directorul general Biofarm.

Din profitul net înregistrat în anul 2020, de aproximativ 54 milioane de lei, Biofarm va aloca 40% pentru dividende, a căror valoare brută este de 0,022 lei per acțiune.