Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

BILLA România inaugurează magazinul cu numărul 72

billa_2.jpg
  Un nou magazin BILLA va fi deschis în Constanţa, pe 26 aprilie, fiind cel de-al treilea din oraşul de la malul mării.

 

“Strategia noastra de dezvoltare pentru anul 2013 continuă, dovadă fiind noul magazin pe care îl vom deschide luna aceasta, cel de-al treilea din Constanța. Locatia primului magazin deschis în anul 2013 a fost aleasă cu grijă, Constanţa fiind principalul centru economic din sud-estul României și un oraș cu un potențial ridicat de dezvoltare.” a declarat Sorana Georgia, director general BILLA România.

Rețeaua națională va ajunge astfel la 72 de unități.

Cel mai nou magazin BILLA deschis în Constanța le va oferi clienților o gamă variată de produse, precum: fructe și legume livrate proaspăt în fiecare zi, produse de panificație și patiserie pregătite în cuptoarele proprii din magazin sau produse preparate și semipreparate de la vitrina de Delicatese.

Constănțenii se vor putea bucura și de un bogat sortiment de carne proaspătă, precum și multe alte produse, de la alimente de bază sau băuturi și până la articole cosmetice şi de menaj. 

Magazinul se va deschide cu o promoţie specială: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casă clienții BILLA vor primi un bon valoric de 10 RON, în perioada 26 aprilie – 1 mai 2013. În plus, cei care calcă pragul magazinului vor beneficia de o multitudine de promoții speciale de deschidere.

Orarul de funcționare al noului magazin va fi de luni până sâmbătă, de la 7 la 23, iar duminica de la 7 la 22.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii