Cautare
, Contributor

Forbes.com

Lideri |
|

BILLA inaugurează două noi magazine și ajunge la o rețea de 68 de unități în România

billa_2.jpg
BILLA România anunță deschiderea a două magazine noi, unul în Constanța și unul în București, ce vor fi inaugurate pe 29 noiembrie. Rețeaua națională ajunge astfel la 68 de unități.

Noul magazin din București este cel de-al 10-lea pe care rețeaua îl operează în capitală și se va afla pe Bulevardul Ferdinand I, nr. 118, cu un spațiu de vânzare de 636 mp și peste 6300 articole.

Cel de-al doilea magazin din Constanța se va afla pe Bulevardul Tomis, nr. 235 și pune la dispoziția constănțenilor un spațiu de vânzare de 695 mp, unde vor găsi peste 6300 de articole.

“Cele două noi magazine sunt pași importanți în strategia noastră de dezvoltare, care va continua în ritm alert și în ultima lună din 2012”, a declarat Sorana Georgia Director General BILLA România.

REWE International AG este liderul de piață în Austria pe sectorul de produse alimentare și de drogherie și unul dintre cei mai mari angajatori din țară. La nivel internațional, REWE International AG are un număr total de 72.000 de angajați care lucrează în aproximativ 3.600 de magazine. În anul 2011, cifra de afaceri a companiei a crescut la 12.83 miliarde de euro.

Compania este parte a REWE Group, unul dintre cele mai importante grupuri din Europa care activează în retail și turism. În prezent, 323.000 de angajați lucrează în cadrul REWE Group în 13 țări europene, iar cele aproximativ 15.700 de magazine au generat o cifră de afaceri de peste 48 de miliarde de euro.

REWE International AG are sediul central în Wiener Neudorf și operează rețelele BILLA, MERKUR, BIPA, PENNY și ADEG, precum și numeroase  branduri proprii. Compania este de asemenea activă pe piața de turism din Austria, prin BILLA Reisen, JAHN REISEN, MERKUR IhrUrlaub și PENNY PACK´N´GO. În plus, REWE International AG operează cu succes pe segmentul de supermarketuri în Italia și în alte șapte țări din Europa Centrală și de Est: Bulgaria, Croația, Republica Cehă, România, Rusia, Slovacia și Ucraina.

BILLA este prezentă pe piața din România din februarie 1999 când a deschis primul supermarket din București. În prezent, BILLA operează 68 de magazine în cele mai importante orașe din România. BILLA România este unul dintre cei mai importanți anagajatori din România și a creat până în prezent peste 3.500 de locuri de muncă în întreaga țară.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii