Cautare
, Contributor

Forbes.com

Bunuri de consum |
|

Billa a investit 400.000 de euro în modernizarea magazinului din Sfântu Gheorghe

billa_2.jpg
Billa România a finalizat procesului de modernizare a magazinului din orașul Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna. În urma unei investiţii de peste 400.000 de euro şi a unui amplu proces de renovare și remodelare, magazinul situat pe Strada Lunca Oltului şi-a deschis porţile în noul format, la începutul acestei săptămâni.

„Schimbările ce au avut loc în noul magazin s-au produs şi la nivel estetic, pentru ca experiența cumpărătorilor să fie mai plăcută. Clienții noștri se vor bucura acum de un magazin de peste 1000 mp primitor și modern cu peste 7000 articole”, a declarat Sorana Georgia, CEO Billa România.

Magazinul din Sfântu Gheorghe le va aduce clienților o serie de noi beneficii odată cu amplul proces de renovare și remodelare, precum: o vitrină pentru prăjituri, lărgirea zonei de pâine și panificație, precum şi un raion mai mare cu un sortiment îmbogățit de legume și fructe.

Billa este prezentă pe piața din România din februarie 1999 când a deschis primul supermarket din București. În prezent, Billa operează 71 de magazine în cele mai importante orașe din România.

Billa este unul dintre cei mai importanți anagajatori din România și a creat până în prezent peste 3.500 de locuri de muncă în întreaga țară.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii