Cautare
, Forbes Staff

Media şi entertainment |
|

Biletele la EURO 2020 au fost puse în vânzare. Care este prețul acestora pentru fiecare categorie

Bucureștiul va găzdui pe Arena Națională patru meciuri: trei în grupa C (pe 14, 18 și 22 iunie 2020) și o optime de finală pe 29 iunie 2020. În cazul calificării la EURO 2020, Naționala României va juca cel puțin două meciuri pe Arena Națională.

Care este prețul unui bilet la meciurile de pe Arena Natională

Biletele pentru partidele de pe Arena Națională din București s-au pus în vânzare la următoarele prețuri:

Categoria 3 (peluze) – 30 euro
Categoria 2 (colțurile stadionului) – 75 euro
Categoria 1 (tribunele I și II) – 125 euro

 

Miodrag Belodedici, ambasador al UEFA EURO 2020 la București, a primit primul bilet simbolic pentru accesul pe Arena Națională și transmite românilor următorul mesaj: ”Vă încurajez pe toți iubitorii fotbalului să veniți la acest eveniment deosebit și să luați parte la marea sărbătoare a fotbalului european. Nu veți regreta!”.

Trebuie să știți că nimeni nu are biletele asigurate. Reprezentanții UEFA sunt convinși că cererea va depăși oferta, așa că toate tichetele vor fi repartizate în mod aleatoriu, prin tragere la sorți.

Cei care vor să cumpere bilete la Euro2020 trebuie să-și facă un cont pe site-ul UEFA, în condițiile în care toate biletele vor fi vândute online. 

Veți fi redirecționați către o pagină la care vă puteți conecta folosind un cont de Facebook sau Google. Înscrierile se vor încheia în 12 iulie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii