Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Bilanț Amber Studio: Creștere de 138% a cifrei de afaceri, în 2015

Studio-ul de gaming independent Amber Studio a înregistrat în 2015 o creștere a cifrei de afaceri.
Star Wars Commander, Amber Studio

Astfel, în 2015, Amber Studio a raportat o cifră de afaceri de aproximativ 4 milioane de euro  în creștere cu 138% comparativ cu anul 2014, când a avut o cifră de afaceri de circa 2 milioane de dolari.

În 2015, portofoliul Amber Studio a cuprins proiecte dezvoltate pe platforme precum iOS, Google Play, Android TV, Smart TV, Amazon și Smartwatch (iOS și Android), iar o parte din cifra de afaceri a fost realizată cu clienți din domeniul IT.

Totodată, numărul angajaților studioului a crescut cu 128 de procente și a ajuns de la 72 în 2014, la 168 în prezent. În 2016, studioul plănuiește să mărească echipa cu aproximativ 60 de specialiști și să ajungă la un total de 230 angajați.

„Tot ce investește piața în noi, investim și noi mai departe în oameni și, astfel, în proiectele noastre și în relația cu clienții. Altfel, nu cred că am fi reușit să avem o creștere atât de rapidă în nici 3 ani de zile. Ne focusăm foarte mult pe partea de recrutare, dar și pe proiecte speciale atât pentru noi, cât și pentru piața locală, unul dintre acestea fiind tehnologia VR”, a declarat Tudor Postolache, Head of Quality Analysis/Quality Engineering in cadrul Amber Studio.

Studio-ul a fost lansat acum aproximativ 2 ani. Printre cele mai mari proiecte la care a lucrat în 2015 se află jocurile Cinderella Free Fall, Little Leader, Star Wars Rebels și The Martian.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii