FacebookTwitterLinkedIn

Denumită Golden Hearts, noua colecție este o reinterpretare a liniei Happy Hearts de la Chopard, realizată din aur etic roz, fiind totodată o ocazie pentru Caroline Scheufele, directorul artistic Chopard, de a împărtăși viziunea sa asupra femeilor din filmele cu James Bond, pe care le descrie drept hotărâte și curajoase.

În limba franceză, cuvântul „inimă” (coeur) are ca origine etimologică latinescul „cor”, care înseamnă „curaj”. Inima este simbolul Casei Chopard, în timp ce cuvântul „aur” este un laitmotiv al seriei Bond, apărând în trei titluri ale acesteia: Goldfinger (1964), The Man With the Golden Gun (1974) și GoldenEye (1995).

Colecția – lansată în colaborare cu EON Productions, casă de producție cinematografică ce a realizat, din 1962 încoace, toate filmele cu James Bond -,  include o brățară, cercei, un pandantiv și un colier cu o inimă mare, din aur roz, agățată de una de dimensiuni reduse, care încorporează celebrul „diamant care dansează”, una dintre creațiile emblematice ale Casei Chopard, simbol al aventurii și libertății. Există și o a doua variantă, în care inima mare este decorată cu diamante.

Începând din iulie 2018, Chopard folosește aur etic pentru toate bijuteriile și ceasurile pe care le produce, fiind primul nume mare din domeniul bijuteriilor de lux care a făcut acest lucru.

Cel de-al douăzeci și cincilea film al seriei Bond, No Time to Die, ultimul în care Daniel Craig îl interpretează pe celebrul spion, va avea premiera pe 30 septembrie.

Ana de Armas, ambasador Chopard și partenera lui Daniel Craig în No Time to Die, poartă bijuterii din colecția Golden Hearts.
Daniel Craig și Ana de Armas în No Time to Die