Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Biden vrea să limiteze comerțul cu armele de foc

Noul președinte al SUA, Joseph Biden a menționat că în perioada următoarea intenționează să aplice măsuri pentru limitarea vânzărilor armelor de foc, pentru a se evita atacurile armate.
Washington,Dc,,United,States,,November,2020,,United,States,New,President

„Cer Congresului să aplice reforme logice privind armele de foc, inclusiv prin solicitarea efectuării de verificări aprofundate privind vânzarea tuturor armelor de foc, prin interzicerea armelor de asalt şi a încărcătoarelor de mare capacitate, prin eliminarea imunităţii producătorilor de arme care aduc cu bună ştiinţă arme de război pe străzile noastre. Le datorăm o schimbare celor pe care i-am pierdut şi celor rămaşi îndureraţi. Este momentul să acţionăm acum”, a declarat președintele Biden, într-un comunicat postat pe site-ul Casei Albe, cu ocazia împlinirii a trei ani de la atacul armat comis la Liceul „Marjory Stoneman Douglas”, informează Monitorul Apărării și Securității.

Potrivit președintelui american, Administrația sa nu va mai aștepta producerea unui nou atac armat soldat cu numeroase victime pentru a lansa un apel în acest sens. „Vom lua măsuri rapid pentru stoparea epidemiei violenţelor armate şi pentru a face mai sigure şcolile şi comunităţile”, a declarat Biden.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii