Cautare
, Contributor

Forbes.com

Telecom |
|

Biblioteca Digitală reloaded: peste 500 de titluri noi de cărți și audiobook-uri

poza_3.jpg
Vodafone relansează Biblioteca Digitală, iar iubitorii cărților digitale vor putea descărca gratuit, direct pe telefonul lor mobil sau pe tabletă, fragmente din peste 500 de noi titluri. Biblioteca este disponibilă în pasajul din stația de metrou Piața Victoriei (M2), dar și în Vodafone Experience Store, din AFI Palace Cotroceni.

Odată cu relansarea proiectului a avut loc și prima sesiune de autografe digitale din România, acordate de scriitorul Mircea Cărtărescu pe ediția digitală a celei mai recente cărți ale sale,  “Ochiul căprui al dragostei noastre”.

Biblioteca Digitală Vodafone dispune în prezent de sute de titluri noi: 12 cărți integrale, fascicule din peste 500 de titluri noi de cărți, plus fragmente audio din 10 audiobook-uri apărute la Editura Humanitas.

Pasionații de lectură își pot descărca titlurile preferate direct pe telefonul mobil sau pe tabletă, printr-o simplă scanare a unui cod QR aflat pe cotorul cărților de pe “rafturile” bibliotecii. Descărcarea oricărui fișier din biblioteca digitală este gratuită, indiferent de rețeaua de telefonie mobilă pe care o folosesc utilizatorii.

În cazul în care utilizatorii vor dori să achiziționeze orice titlu din “Biblioteca Digitală Vodafone”, în variantă integrală, format e-book, aceștia vor fi redirecționați către website-ul editurii Humanitas sau către librăria online elefant.ro, de unde vor putea cumpăra titlul respectiv.

Proiectul “Biblioteca Digitală Vodafone” a fost dezvoltat de Vodafone România, în parteneriat cu Editura Humanitas și librăria online elefant.ro, cu sprijinul Metrorex și McCann Erickson România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii