Cautare




, Contributor

Tech |
|

Bianca Muntean, Transilvania IT Cluster Manager: “Clujul e unul dintre primele orașe care a înrolat firmele pe Ghișeul.ro”

Potrivit Biancăi Muntean, orașul Cluj-Napoca se află printre primele orașe care înregistrează companiile în cadrul platformei Ghișeul.ro, un pas important în digitalizarea publică și privată. 
0

“Clujul e unul din primele orașe care a înrolat firmele pe Gheseul.ro“, declară Bianca Muntean, Transilvania IT Cluster Manager, în cadrul conferinței “From City to Smart City”, organizată de Asociația JumpToSmart.

Vrem să venim cu exemple concrete la nivel de orașe pe care încercăm să le implementăm“, adaugă speakerul printr-o intervenție online, adăugând faptul ca o competitivitate între orașe ar trebui exclusă, și înlocuită apoi de o colaborare: “Noi trebuie să învățăm unii de la ceilalți, și punerea în centrul tuturor soluțiilor digitale a cetățeanului este foarte importantă.

Bianca Muntean pune accentul pe un dialog deschis între mediul public și privat, care să plaseze nevoile cetățenilor în prim-plan. “Încercăm să conectăm toate aceste lucruri care se întâmplă la nivel național cu ce se întâmplă la Autoritatea pentru Digitalizarea României“, adaugă invitata. 

 

Sursa FOTO: Facebook / Bianca Muntean

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii