Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Bianca Andreescu s-a calificat în finala US Open, unde o va înfrunta pe Serena Williams

Bianca Andreescu (19 ani), jucătoare canadiană de origine română, a învins-o în două seturi (7-6, 7-5) pe elvețianca Belinda Bencic (22 de ani) în semifinala turneului de tenis US Open, cel de-al patrulea Grand Slam al anului. În finală, Bianca Andreescu o va înfrunta pe americanca Serena Williams (38 de ani).
 aboneaza-te
20190905 Belinda Bencic vs Bianca Andreescu - Day11

Bianca Andreescu, numărul 15 în clasamentul mondial, se califică pentru prima dată în finala unui turneu de Grand Slam, întrecând-o după un meci de mare luptă pe Belinda Bencic, locul 13 în top WTA.

Andreescu a realizat 40 de lovituri câștigătoare față de 16 ale adversarei. De asemenea, a acumulat 95 de puncte câștigătoare, în timp ce elvețianca a avut 88 de puncte câștigătoare. Andreescu a făcut 38 de greșeli neforțate, iar Bencic a greșit de 32 de ori.

Pentru această performanță, Bianca Andreescu și-a asigurat un cec în valoare de 1.900.000 de dolari. Dacă va reuși să se impună în finală, în fața Serenei Williams, tânăra jucătoare va câștiga un premiu de 3.850.000 dolari.

În acest an, Bianca Andreescu a câștigat două turnee importante: Rogers Cup (Canada) și Indian Wells (SUA).

Până acum, în cariera sa de jucătoare profesionistă, Bianca Andreescu a câștigat premii totale în valoare de 2,4 milioane de dolari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii