Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Bianca Andreescu (18 ani) a câştigat turneul de la Indian Wells

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu (locul 60 WTA) a câştigat turneul de la Indian Wells (SUA), de categorie Premier Mandatory, după ce a întrecut-o, în finală, cu 6-4, 3-6, 6-4, pe germana Angelique Kerber (8 WTA), informează News.ro.
 aboneaza-te
bianca-andreescu

Bianca Andreescu s-a impus în fața experimentatei Angelique Kerber după un meci de două ore şi 18 minute, obţinând cel mai important trofeu al carierei. Pentru această performanță, Andreescu a primit un premiu de în valoare de 1.354.010 dolari şi 1.000 de puncte WTA. Din această săptămână, ea va ocupa locul 24 în clasamentul mondial feminin.

Finalista Angelique Kerber a câștigat un premiu de 686.000 de dolari şi 650 de puncte WTA.

Bianca Andreescu a intrat în istoria turneului Indian Wells, fiind prima jucătoare care a obţinut trofeul după ce a intrat pe tabloul principal pe baza unui wildcard.

În 2019, Bianca Andreescu a câştigat 27 de meciuri şi a pierdut doar trei. A jucat o finală la Auckland şi a câştigat un trofeu la Newport Beach. Până la această performanță, ea a obținut din tenis premii în valoare de 350.909 de dolari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii