Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

BETANO.com, operator de pariuri sportive și cazino online, se lansează oficial în România

BETANO.com, operator internațional de pariuri sportive și cazinou online, lansează platforma sa online și mobile pe piața locală.
 aboneaza-te
pariuri sportive

Compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi.

Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde în lume, de la meciuri de fotbal, la X Factor sau jocuri DOTA 2.

Cu posibilitatea de a urmări peste 24.000 de evenimente pe an prin live streaming, în mod gratuit, membrii pot alege dintr-o gamă variată de sporturi (fotbal, baschet, tenis, volei pe plajă, hochei pe gheață, speedway, MMA, tenis de masă etc.) și dintre cele mai importante competiții din România și din lume (Primera Division, Bundesliga, Serie A, Euroligă, ATP și turnee WTA). De asemenea, membrii pot opta pentru pariuri speciale, precum previziuni ale celor mai cunoscute seriale TV sau rezultatele alegerilor prezidențiale.

Avem un plan de investiții pe termen lung în România, iar obiectivul nostru constă în a poziționa BETANO ca marcă de top și de încredere pe piața locală. Nu dorim doar să aducem produsul nostru într-o varianta tradusă pentru piața din România, așa cum fac cei mai mulți dintre operatori, ci dorim să oferim o experiență adaptată nevoilor și preferințelor românilor, atât pe parte de produs, cât și de servicii”, a declarat Panos Konstantopoulos, Chief Marketing Officer Stoiximan & BETANO.com.

Serviciul de asistență clienți în limba română este disponibil oricând pentru a oferi informații membrilor prin e-mail, live chat sau serviciul telefonic call-back. De asemenea, membrii pot alege mai multe metode de plată, precum depozite sau retrageri prin card de credit, transfer bancar sau portofele digitale (Skrill, NETELLER, PaySafe, etc).

Compania are la nivel regional un număr de 160 de angajați (10% dintre ei fiind asociați români) și estimează că se vor extinde la un număr de 200 angajați până la finele anului.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii