FacebookTwitterLinkedIn

Mai mult de jumătate din populația României trăiește la oraș. Creșterea economică se bazează, aproape exclusiv, pe mediul urban. Cel puțin din punct de vedere statistic.

La nivel mondial, ponderea populației urbane va ajunge la peste 70% la orizontului anului 2050, pe fondul creșterii accelerate a urbanizării.

Se va păstra acest trend și în România?

Care sunt în prezent cele mai bune orașe pentru afaceri în România și care sunt punctele forte și slabe ale fiecăruia dintre orașe?

Care sunt căile sustenabile de dezvoltare a orașelor din România, adică cele care vor aduce după sine nu doar creștere economică, ci și o creștere a calității vieții?

Aflați care a fost metodologia folosită anul trecut și vedeți care a fost ierarhia în 2013

În cadrul evenimentului va fi prezentată ediția specială a revistei ”Forbes România” dedicată celor mai bune 40 de orașe pentru afaceri.

Prima ediție a topului ”Forbes 40 cele mai bune orașe pentru afaceri” a apărut anul trecut și a adus o mare surpriză: pe primul loc s-a clasat Timișoara, urmată de București și de Cluj-Napoca.

Mai multe detalii și informații legate de participarea la acest eveniment pot fi obținute folosind următoarele date de contact: Raluca Zamfir 0743.132.062, raluca.zamfir@ranevents.eu