FacebookTwitterLinkedIn

Mulți artiști renumiți au lucrat de-a lungul timpului sau se antrenează în prezent cu Bernard: Jeff Goldblum, LL Cool J, Lindsay Lohan, Vanessa Hudgens, Jamie Dornan, Emma Roberts, Billy Crystal, Emilio Rivera, Chace Crawford și Jennifer Garner. De asemenea, profesioniști de talie mondială au vorbit la masterclassurile sale, printre ei numărându-se Al Pacino, Jeremy Irons, Danny DeVito, Paul Haggis, Bryan Cranston și David Oyelowo.

Bernard Hiller vine la București la invitația Let It Go Acting Studio și va susține un masterclass de 3 zile la hotelul Athénée Palace Hilton, în 26, 27 și 28 noiembrie 2017. Numărul participanților este limitat la 30 de locuri, iar prețul este de 800 Euro (TVA inclus)/persoană. Masterclassul se adresează atât actorilor cât și celor care doresc să se dezvolte profesional și personal.

Noul său proiect de film, pe care îl va produce împreună cu Leonardo DiCaprio, poate fi un motiv în plus pentru participarea la acest masterclass. Acting coach-ul caută actori potriviți pentru filmul ce va fi regizat de Barbra Streisand, iar filmările, plănuite să înceapă anul viitor, au în vizor și locații din România.