Cautare
, Contributor

Forbes.com

Imobiliare |
|

Bermo Group pregătește peste 5 mil euro pentru noi proiecte imobiliare la Braşov

bermo.jpg
Bermo Group, unul din liderii de pe segmentul locuinţelor premium în vestul ţării a sărbătorit 8 ani de la înfiinţarea companiei și a anunțat, deja, noi proiecte imobiliare ce vor fi demarate în 2013.

„Obiectivul nostru este să ne extindem în continuare pe Braşov, Bucureşti şi pieţe din afara ţării. Anul 2013 va fi anul în care vom demara faza a treia a proiectului Alphaville şi încă un proiect major în Braşov, cumulând investiţii de peste 5 mil euro.”, a declarat Valentin Morar, CEO Bermo Group.

Acesta susține că Bermo a ajuns  în acest an, doar pe Braşov la o valoare a vânzarilor de 4,5 milioane de euro şi la un profit operational pe grup de 1,9 milioan de euro,  însumând 500 de unităţi locative şi circa 100.000 mp construiţi în Arad, Cluj Napoca şi Braşov. Reprezentantul companiei mai spune că proiectele imobiliare dezvoltate de grupul arădean se extind la scară naţională.

În plus, după un an şi jumătate de la deschiderea showroom-ului Alphaville, proiectul imobiliar din Brașov  a  bifat un portofoliu de peste 1500 de vizitatori, 1000 de abonaţi care urmăresc noutăţile pe email şi 5000 de fani pe Facebook. În complexul Alphaville locuiesc deja 79 de familii, iar alţi 36 de clienţi aşteaptă nerăbdători predarea la cheie a noilor apartamente din faza a doua a proiectului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii