Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Berlusconi: Bolnav de pneumonie după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19

Fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, aflat în spital după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a fost diagnosticat de medici cu pneumonie dublă în stadiu incipient.
 aboneaza-te
berlusconi.jpg

Fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, aflat în spital după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a fost diagnosticat de medici cu pneumonie dublă în stadiu incipient, relatează Reuters.

Pneumonia bilaterală afectează ambii plămâni și poate îngreuna respirația. Această afecțiune a fost observată de specialiști la mulți pacienți depistați cu COVID-19.

Berlusconi, în vârstă de 83 de ani, a fost internat joi seară la spitalul San Raffaele din Milano, după ce marți fusese testat pozitiv cu noul virus.

Fostul prim-ministru nu se află la terapie intensivă, se confruntă cu dificultăți de respirație, dar starea sa de sănătate “nu este un motiv de îngrijorare”, au declarat apropiații.

În urmă cu patru ani, acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă, iar de la începutul pandemiei a încetat să mai apară în public. El s-a testat pentru COVID-19 după ce a petrecut o parte din luna august la vila sa de pe insula mediteraneană Sardinia.

După anunțul îmbolnăvirii sale făcut public miercuri, Berlusconi a declarat „Nu mai am febră și nici dureri, vreau să-i liniștesc pe toți că sunt destul de bine”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii