Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Bergenbier propune pentru această vară un mix de bere cu suc de grapefruit

Bergenbier_Fresh_Grapefruit_0.5L_RGB_1M__.png
Bergenbier Fresh Grapefruit este o combinaţie de bere slab alcoolizată cu suc de grapefruit. Produsul îi succede "fratelui mai mare", Bergenbier Fresh Lemon, care din 2011 încoace s-a bucurat de succes printre amatorii de bere cu arome de fructe. "Cheia" gustului lui Bergenbier Fresh Grapefruit constă în faptul că berea din noul mix a fost lăsată un timp mai îndelungat la maturat, iar dozarea acesteia cu sucul de grapefruit s-a făcut în doze atent verificate.

Bergenbier România nu e la prima tentativa de acest gen. În fapt, din 2008 încoace când au lansat Beck's Green Lemon, cei de la Bergenbier au încercat să caute cele mai bune combinaţii pentru nişte consumatori aparte al căror număr a crescut constant în ultimii ani.

În 2011 a urmat Bergenbier Fresh Lemon, iar de la mijlocul lunii aprilie va intra în scenă Bergenbier Fresh Grapefruit, un mix între o bere slab alcoolizată, de doar 1,9%, şi sucul de grapefruit bine dozat.

Bergenbier Fresh Grapefruit va fi comercializat atât în sticle returnabile de 0,5 litri, cât şi în doze de aluminiu de 0,5 litri. Conform oficialilor companiei preţul noului produs se va ridica la circa 3 lei bucata, în supermarketuri, urmând să fie puţin mai mare în sistemul HORECA, acolo unde adaosul comercial al fiecăruia joacă un rol important.

Bergenbier este prezentă pe piaţa de bere din România din 1994. Ea are o unitate de producţie la Ploieşti şi circa 600 de angajaţi. Din portofoliul ei fac parte mărcile Bergenbier, Noroc, Staropramen, Stella Artois, Beck's, Lowenbrau. 

Bergenbier România face parte din grupul Molson Coors Brewing, unul dintre cei mai mari producători de bere din lume ai momentului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii