FacebookTwitterLinkedIn

Franziskaner Weissbier Naturtrüb este o bere germană, cu o aromă fructată de banane și condimentată cu note de cuișoare, consistentă, în care hameiul este discret, fără a-și face simțită prezența. Culoarea berii, auriu închis, caracterul opac și spuma albă cu textura cremoasă de la malțul din grâu, creează premisele savurării unei beri cu o carbonatare puternică și un final aromat, lejer și plăcut fructat cu note de citrice.

Franziskaner Weissbier Dunkel are o culoare arămiu închis și păstrează notele originale ale Franziskaner Weissbier Naturtrüb, cu arome fructate de banană, condimente și citrice, dar adoptă de la malțul folosit culoarea roșiatică și adaugă berii note proaspete de nuci și caramel.

Franziskaner Weissbier este produsă de una dintre cele mai vechi berării din München – Bavaria, Spaten-Franziskaner-Bräu, încă din 1974. Franziskaner Weissbier este servită la 7 grade Celsius în paharul specific berilor Weissbier, pentru a dezvălui aromele și gustul său deosebit.

În prezent, Bergenbier S.A. importă în România specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden, precum și berea mexicană Corona. Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, ALE, Fresh Lemon și Fresh Grapefruit – şi Noroc precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s și Löwenbrau.